Fasiliteter

Vi har datasentre på to forskjellige steder i Norge; Hønefoss og Dale. Disse fasilitetene har i dag ledig kapasitet for potensielle nye kunder på opptil 80 MW i Hønefoss og 45 MW i Dale.

Avhengig av dine krav og spesifikasjoner kan vi starte prosessen innen 1-2 måneder etter første samtale. Som vert for store datasentre har vi flere alternativer og geografisk lokasjoner.

Design, konstruksjon og installasjon avhenger av krav og spesifikasjoner, men vil være klart mellom 8-12 måneder etter avtale.

Ønsker du mer informasjon om våre fasiliteter? Eller trenger du hjelp med å finne lokasjoner for ditt datasenter?

Lokalt bidrag

Vi har overtatt eldre industribygg som har vært nedlagt i årevis og sørget for at det nå aktivitet i dem igjen. Et annet aspekt ved våre datasentre i Norge er den positive synergieffekten det gir de lokale distriktene.

Når vi bygger våre datasentre benytter vi oss av lokale entreprenører, lokale elektrikere, kjøper tomter av lokale eiere og skaper arbeidsplasser i distriktet. På toppen av dette er strømmen vi bruker kortreist og lokal.

three

To fasiliteter

Med ledig kapasitet.

white-leaf

Gunstige geografiske områder

Fasilitetene drives med grønne og rene energikilder fra vann og vind.

expansion

Alternativer for utvidelser

Flere alternativer for utvidelse i både nye og eksisterende fasiliteter.

finding-solutions

Løsningsorienterte

Med lang erfaring og fleksibilitet skaper vi fasiliteter tilpasset kundes behov.

Fordeler med å drive i Norge

Som et norskbasert selskap gir det oss et konkurransefortrinn i det norske markedet sammenlignet med utenlandske selskaper. Vi har ikke bare bygget opp et solid nettverk av partnere, investorer og relasjoner til lokale myndigheter. Vi har også opparbeidet oss lang erfaring med å bygge datasentre spesielt i Norge.

Vår erfaring, kunnskap og forståelse av norske byggelover og forskrifter sikrer en effektiv og pålitelig byggefase.

Fornybar energi

Våre fasiliteter ligger i attraktive, tilgengelige områder, med kjølig klima og tilgang til overflødig strømkapasitet. Anleggene drives av rene norske energikilder fra vann- og vindturbiner.

Tjenestene våre inkluderer installasjon, drift og vedlikehold av maskinvaren, samt sikkerhet og overvåking døgnet rundt.

Bestill eller reserver plass og kapasitet i et av våre eksisterende eller kommende anlegg.