KryptoVault ansatte

Våre ansatte er en av hovedårsakene til at KryptoVault har blitt en foretrukket utvikler av datasentre. Vi har noen av de best tekniske og begavede ingeniørene med på laget som også var ansvarlige for noen av de aller første datasentrene i Europa for over 20 år siden. Den kontinuerlige forskningen og utviklingen i selskapet vårt har gjort det mulig for oss å levere datasentre i variasjoner som HPC, mining- og klassiske datasentre.

Vi har svært dyktige og erfarne prosjektledere, ingeniører og designere som sørger for å levere løsninger tilpasset våre kunder og deres behov.

Vi har et dedikert team med 20 ansatte som består av prosjektledere, anleggsledere, teknikere, elektrisitetsspesialister, HMS-rådgivere, økonomiansvarlige og administrasjon.

Våre ansatte

Kjetil Hove Pettersen 351x469

Kjetil Hove Pettersen

Administrerende Direktør og styreleder

Egle

Egle Melinske

Finansdirektør

Egle er en erfaren finansdirektør som har administrert økonomi for selskaper i høy vekst. Hun har jobbet i Norge, Storbritannia, Lithauen og har tilsammen 7 års erfaring innen finansiell forskning og investeringsfond.

Email: egle.melinske@kryptovault.no

Telefon:  +370 680 44 682

5M5A0155r

Per Jøssang

Energiansvarlig

Per har 12 års erfaring som megler i det nordiske kraftmarkedet på NordPool og Nasdaq. I tillegg til å jobbe med finansiell handel med kraft, har han erfaring med formidling av utslippskvoter (CO2), grønne sertifikater og opphavsrettgarantier for fornybar energi.

Email: per@kryptovault.no

Telefon: +47 957 01 953

5M5A0245r1

Karen Helene Bjørnestad

Overorndet Prosjektansvarlig

Karen er en erfaren og motivert leder, forhandler, med over 30 års erfaring. Hun har ledet og gjennomført store humanitære operasjoner og prosjekter i utviklingsland, som krever høy grad av sikkerhetsbevissthet og risikoreduserende tiltak.

Email: karen@kryptovault.no

Telefon: +47 481 15 557

Renaldas Galdikas 351x469

Renaldas Galdikas

CEO KV Baltic / Teknologidirektør

Renaldas har mer enn 15 års erfaring med prosjektporteføljestyring og er sertifisert profesjonell datasenter prosjektleder (CDCMP). Han har vært prosjektleder for flere datasentre i både Baltikum og Norge.

Email: Renaldas@kryptovault.no

Telefon: +370 69918992

5M5A0088r

Eirik Berge

Finans medarbeider

Eirik er en ung og kunnskapsrik økonomikontrollør med erfaring innen blokkkjederelatert virksomhet. Han er ansvarlig for den daglige ledelsen av vår finansielle virksomhet, og sørger for at vi driver i henhold til norske lover og regler.

Email: eirik@kryptovault.no

Telefon: +47 962 02 903